14 de noviembre de 2008

Hoy empieza todo

Hoy empieza todo és un programa de ràdio que fan entre setmana a Radio3 de 7:00 a 11:00.
Prop de les 8:30 hi ha la secció de la Playlist. Aquesta consisteix en triar cançons (5 en total) que estiguin relacionades amb un tema comú (el dilluns la llista la tria algun oient). Com fan a la pel·lícula High Fidelity, on el protagonista està constantment fent llistats de cançons de forma quasi obsessiva.

Tot plegat m’ha inspirat per crear la meva secció “llista de 5”.
I com és la primera, i com enceto aquest blog, i com Hoy empieza todo, la meva llista parla de cançons on quelcom comença. I no ha estat fàcil trobar-les! Fins avui no era conscient de la quantitat de cançons que parlen de comiats o de pèrdues. Segurament és més fàcil escriure quan un està en crisi. Tot i així he fet la meva llista de 5 per lachicademel, perquè balli amb aquell moviment yeye que tant m’agrada.




1-Hoy Comienza Mi Vida (1964)- LOS SALVAJES

2-I'm Ready For Love (1966)- MARTHA REEVES & THE VADELLAS

3-You're ready now (1966)- FRANKIE VALLI & THE FOUR SEASONS

4-Ya llega el verano (1968)-BRUNO LOMAS

5-Baby now that I’ve found you (1967)– THE FOUNDATIONS

4 comentarios:

storytelling dijo...

volem que les cançons tinguin link i escoltar-les directement. les noves generacions ho volen tot molt fàcil diràs!!!
petons

P&A

Mel dijo...

Pels mandrosos a buscar, les cançons estan amb link. La de Los Salvajes no la trobo així que haureu d'esperar a que us faci un guateque per escoltar-la. La de Bruno Lomas només l'he trobat en un video de guiris...molt significatiu del verano español...

Yeral dijo...

Mmmm... Ara ho escoltaré...

Ça commençe ajourd-hui!

Has vist la peli homònima?? Hoy empieza todo. Està bé...

Salutacions des d'Alemania, amb unes Sares apretant-me... i molt... Ja t'explicaré. Potser escric aviat al Bròquil, que ja toca...

Mel dijo...

Si Yeral, bona peli.
Crec que a hores d'ara, si l'aprator de Saramens ho ha permés, estaras fora del sistema solar intentant trobar una órbita que et retorni a la terra... Espero que així sigui, tot és més maco des de tant amunt.

Sort amb la fenya! I al laboratori també!